Längesen jag blogga vaa

Hej.. Oj nu va det längesen jag blogga va? Men har verkligen ingen ork ibland och ibland så har jag jättelust! Men iaf, idag efter skolan (sluta 16.00) åkte hem bytte om och lite så, sen vid 17.00 åkte jag till stan med Linnea. Köpte ba nåt linne på Gina. Asso omg såg as fin topp ockkså som ba kosta 100 kr men vet inte hur jag ska matcha den med andra kläder för det va en as kort magtröja typ som en stor topp och man kan inte va ha jeans till för då ser man ut som en slampa hhahah men ska köpa höga shorts till sommaren så blir det fin fint! Men sen kom hem vid 20.00 ungefär har ätit och lite så<3 nu ska jag lyssna på musik och vet inte riktigt för min syrra lånar min dator för hennes är sönder, har lite planer inför helgen kan berätta imon, puss <3

Det va denna jag mena


Bajs rubrik

Ligger i sängen nu och ska sova, klockan är ba halv 10 men är skit trött och kommer aldrig kunna somna ändå för det är skitljust ute och df är det också ljust i mitt rum och kan inte somna om det är ljust :o men aja idag så mötte jag och Linnea, Wilma och Fanny i härlandakärn så va vi där sola och så. Sen kom oliver Rafael axel och Alexander Adam.s och Adam.d :) så bada vi och massa. Sen kom Sara och Jenny en stund dom va ba där sen gick dom ;) men sen gick alla hem. Och skulle egentligen börja 09.30 imon men min bajs lärare ba omg vi börjar 08.20 istället <333333 haha hejdååå

En bild från igååår


@justnu

Vi ska träffa Jacob och Hugo :)


.

Hejsan idag har jag bara varit i Angered lite med Mike Leon och nermin och några andra vet inte va dom heter haha men vi gjorde inget eller jo men skitsamma :) men ska möta Linnea nu så ska vi grilla. Bloggar senare lovaar ;)

Fulaste bilden men skitsamma hahaha


Min dag

Haha det gick inte så bra med bloggningen va? :P men skitsamma jag bloggar när jag hinner ;)
Iaf, idag i skolan åherre gud sprang slingan på tid, haha jag äger först kom Hussein sen kom jag så jag äger ;) men annars va det en helt vanlig dag förutom att min lärare är störd på riktigt. Men efter skolan åkte och bada med 20 st orkar inte säga alla namn men så va vi där sen vid 19.00 så gick nästan alla till Ylva. Vi åt mat och sånt haha kaos, men sen gick vid 21.30 med oliver och axel Wilma och stina. Men är hemma nu! Hejdå ;)

Lite bilder


Tjolla hoppsan

.. Haha är hemma nu, jag sluta 13.20 för fick 2 håltimmar skulle egentligen sluta 15.20, så jävla skööönt :) vädret idag så omg så varmt!! :O dog i skolan av värme. Så efter skolan så åkte jag och Linnea och sola o bada. Haha hennes lillebror och kim följde med haha ;) men de va inte alls kallt i vattnet faktiskt ;) va osminkad idag efter skolan det är faktiskt skönt att va det ska nog sluta sminka mig. Även fast jag liknar bajs men vem fan bryr sig haha Fanny och Linnea så elaka dom ba du är så jävla ful osminkad osv osv så menar dom det också haha känner mig älskad. Sen åkte jag hem och grilla med min familj och några andra mina föräldrars kompisar och lite så. Och nu så är jag hemma :) hejdå ;)

Alla bilder tagna idag :D


Just nu

Solar med linnet


Massa svaar

Svar: Menar du den bilden i min ''header'' där brevid? Den är från Benetton.
när är du född?
vad vill du bli i framtiden?
roligaste / tråkigaste ämnen i skolan?
hur är din drömpojkvän?
vilka är dina intressen?
bästa 3 låtarna just nu?
vad ska du göra i sommar?
i vilken statsdal i gbg bor du?
vilka länder härstammar du från?
har du påbrå från något annat land än sverige?
har du glasögon / synfel?
drömresemål?
dina 3 bästa sidor?
dina 3 sämsta sidor?
när är du född? 1999
vad vill du bli i framtiden? Vet inte riktigt, haha kanske ha ett eget företag eller nåt :)
roligaste / tråkigaste ämnen i skolan? Tråkigaste är Engelska, hatar lektionerna. Roligaste är SO

hur är din drömpojkvän? Utseende så vill jag att han ska va längre än mig, mulatt, fina ögon, annars ska han ha humor få mig att skratta osv, va snäll och allt sånt ni vet! ;)

vilka är dina intressen? Har typ inga haha
bästa 3 låtarna just nu? hmmm.. World cry, Brosan Skiner.. Kommer inte på nån mer
vad ska du göra i sommar? Jag tror inte vi ska åka utomlands, för mina föräldrar jag och allt va i spanien 4 gånger 2011/2012. Men hörde i smyg när min mamma prata i telefon med mormor att hon kolla på reser till turkiet. Annars så ska jag va med kompisar,sola,bada o sååå
i vilken statsdal i gbg bor du? Örgryte

vilka länder härstammar du från? Tyskland, norge och Sverige

har du påbrå från något annat land än sverige? Är det inte samma fråga som den där uppe?..
har du glasögon / synfel? Noo

drömresemål? New york och Dubai

Jag glömde några frågor men det dampa så tyvärr ;)

Just nu

Jävla bajs spårvagnen har typ gått sönder eller nåt och är i hjällbo jävla bajs seriöst kommer ta år!!! Dööö


hos dajana

Hejsan nu är jag hos Diana, vi ska möta Narin och åka till surte badet och solaa. Och jag träffa Ellah såå himlaaaa guullliiiiggggg <333 hon kissa nästan på diana, love ellah :PppPPPpp Och nu så ska vi äta snart tror jag hejdo :)
gammal arkiv bild typ as snygg. skoja :PppPPPpP
image description

Lång texttt

Hej!!
Sitter i min säng och lyssnar på musik o så. Har pratat med Hanna i telefon skitlääänge och vi har bestämt att jag ska va med henne imorgon, ska gå till hennes skola när jag har slutat. Haha hatar att gå till deras skola alla som går där är typ cp (menar inte hannas vänner asso ni vet vilka jag menar hoppas jag <3 ;D) Men så kanske Linnea ska va med. Men asso Hanna och jag  vill sola och bli bruna med Linnea vill inte sola vet inte varför :PppPP hon kanske får cancer vem vet. Men idag så va jag med Linnea när vi sluta ungefär halv 2. Så skulle vi vänta på Love som hade lektion. Så vi spela king med Sålin Melissa Asmir och några i som går i 3an på gamla lunden kommer inte ihåg va dom hette typ sixten, dial, jonatan och aran eller nåt kommer inte ihååg. haha asso dom ba jävla hora bög o sånt :O dom är typ 8 år :O Haha men sen kom Love, så gick jag och nea99 hem till han och dom ''plugga'' linnea hade typ pms hahaha skoja <3 men så gick jag och linnea hem till henne för hon skulle äta. Sen gick vi till mig så kom det as mkkttt regn så va vi utee as skönnttt juuu :PppPPp Sen vi årets skrattatack kan inte berätrta vrf.. Haha skit kul! Sen gick hon för nån timma sen så jag har ätit jordgubbar och choklad och suttit och skrattat helt ensam :D Hejdåå!
HAHAHAHAAHHA alice så söt har aldrig ätit kebab :( inte ens kebab pizza :( jete söt !!<3

bekännelser

hatar mina ögonbryn, så jääffllaaa fulaa

jag har gått i fotboll, gick i det skitläge men jag söög seriöst haha

jag tycker rosie huntington whitley är världensss snyggaste, hon är victoria secret model och va med i transformers 3

jag tycker love har skitfin ögonfärg, när det lyser ljust i dom så är dom skitblåa, as feint

brun/ornage/rött hår är det fulaste som finns!

Jag har löshår och vill använda det men pinsamt tänk så åker det av i skolan eller så ser man ''spännerna'' det är också skitfult hahaaa

jag är 1.74



image description

Dagens outfitta

HAAHAHAH Snygging ??? Oseriös

Thirst - bikbok
Shorts - replay
Skor - converse (låga vita)


Sommaaaaar ju

Tjoo bebbesss!!! Är med love Hanna och Linnea vi ska bada! Riktigt coolaa, fan va varmt det är idag asso har shorts och thsirt bara. Men idag så va jag och love och Linnea på äventyr haha gick barfota mitt i skogen gick över vatten riktigta skogsmänniksor ;)
Sen åt Linnea hos mig, och nu ska jag, Linnea, Hanna och love åka och bada. Mys


Just nu

Väntar på 3an. Ska möta love och Linnea vet inte va vi ska göra, juste köpte vita converse förut, hatar när dom är sådär precis nya så dom typ lyser vitt :O haha!


inspration

VILL HA SOMMAAR

the typical svenseen

Hejjjjjsaan :)
Idag så vakna jag vid 13.00, va skit trött hela dagen och bara låg i soffan och kolla på andra avenyn hahahaa
Sen vid 18.00 gick jag till fanny, vi käkaa glasss och kolla påå tv!
HAHAHAHAHAHA the typical sweden AHHAHAHAA seriöst dööör, haha jag vet att det har funnits i 1000 år men det va idag jag verkligen skrattaa ihäj mig, för roligt asoo!!! Men jajaa, ska snart sova fast är inte trött ;) coolingt jao
Ful men bjuder ändå

frågestund

Tänkte ha en frågestund, finns ju inte så mkt att blogga om!

Börjar blogga igen

Hej, har bestämt mig för att blogga iaf ;) eller Fanny tvinga mig Hhahah. Men tänkte berätta lite vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Igår så gick jag hem till Fanny, runt kl 12.00 sen så va vi hos henne en stund. Sen mötte vi Ylva oliver och Rafael vid skolan! Så kom Adam Jonatan och theo :) sen gick alla hem till Ylva, haha vi åt glass och så sen så blev det kaossssss för typ Jonatan la ut bananer över allt och hällde vatten överallt o så hahaaha, men runt 16.00 så gick vi till skolan igen (om ni undrar Vrf vi alltid är i skolan är det för dom skatear där för det är bra mark eller vad man säger) så va vi där så kom axel och Isac . Och sen kom Eugien och soren och Brandon, så va jag och Fanny med dom. Men kom hem runt 22.20 och så kom theo hem till mig så åt vi, sen mötte vi Alexander Rafael och oliver och köpte godis osv. Sen gick jag hem, va hemma runt 23.20 kanske haha hejdå! :)


Jaja

Hej!
Förlåt för jag inte bloggat :( .. Fast har egentligen inget att säga förlåt för ;)
Men just nu sitter jag på bussen med Narin, vi va hemma hos henne förut och gjorde lite saker haha. Men nu ska vi till centrum och äta på donken hahha så fettaaaaaa! Men vi gick av vid saffransgatan bara för Diana skulle köpa godis sen va vi tvunga att gå 82828181 mil. Aldrig igen Diana!! Men skulle egentligen va med Fanny axel oc arina och massa andra. Men jag valde Narin istället hoohhohohoo ha d!


COOL??


.

Tjaaaa, ligger och badar haha, idag efter skolan så va jag med Narin vi visste inte vad vi skulle göra. Men vi köpte dricka på lidl hahaha sen gick vi till olskroken och gunga men det va fan as kallt så vi tog spårvagnen in till stan vi gick runt o kolla i affärer sen köpte Narin nitar som hon ska ha på sina shorts tror jag. Jaja orkar inte blogga funderar på att sluta? Men ska bada klart, äta , städa och plugga! Ska sammanlagt ha 5 prov denna veckan! Såååå jobbigttt :(


Har inga andra bilder lol :PPpppPp


HAHAHAHAHA

Tjoo

Sitter och chattar med Brandon Hhahaha jag skrattar skit mkt :(
Men ska sova snart!
Hejdå


snigg

hola amigooss
Idag så vakna jag halv 12 hemma hos Fanny, tog på mig kläder ba snabbt och så hämta min mamma , pappa & syster mig med bilden för jag skulle köpa converse. Men först åt jag frukost på nåt cafe. Asso alla converse är fan slut i storlek 38! Det va typ orangea kvar man ba nej tack :pppPPPpp Så det blev inga :( Men köpte ett linne och ett par shorts på BikBok. Sen kom jag hem bada i 4 timmar hahaaha, kuul kom precis upp! Men en sak jag måste göra är att börja träna seriöst, har ingen kondition alls längre hade skitbra för nåt halv år sen och måste ha fin kropp och va stark och man mår ju bättre efter man tränat så det måst jag börja göra igen :)
2 gamla arkiv bilder
hanniisss miss u :D
image description
SKA ALDRIG VA SÅDÄÄR FUL IGEEEEEEN

yeyeye

Hej! Kom precis hem till Fanny. Vi va på cirkus med Oliver, Fanny, Frida, Wilma , Rafael Axel & Ylva. Men jag Ylva & Axel hade inga biljetter så vi visste inte va vi skulle göra.. Så Axel & Ylva gick och köpte glass typ haha men cooling som jag är så gick jag bara in dom märke inget. Men seriöst, det va så jävla tråkigt tyckte jag och Rafael så vi gick men ingen annan ville gå haha. Så jag och Rafael mötte Axel och Ylva och gick hem till Axel. Sen kom alla andra. Så vi alla satt och kolla på björn bröder haha gossiii. Sen gick vi ut och softtaaaaa vi gjorde en brasa hahhaha. Varje gång man är med Rafael ska han elda så man luktar bajs hela tiden. Haha sen vid 21.40 gick jag och Fanny till ica och köpte kladdkaka! Imorgon ska jag köpa converse och sen vara med alla dom jag har skrivit 10000 gånger igen! Hahaaa puss och kyss :)
bebe

Just nu

Sitter och kollar lite på tv har fixat mig osv. Ska snart äta sen träffa Fanny så ska vi på cirkus haha med dom jag berätta igår! Sen så sover jag hos henne eller hon hos mig vi har inte riktigt bestämt haha. Men kommer blogga snart eller ikväll, hörs :)

HHAHAHAH snygg ?? Yes


Utkast: Maj 4, 2012

Åååå fitta aahahaha har hälften så lite läsare efter jag tog lösen men skit i haha!

Men tänkte berätta om min amazing daag:
Gick till skolan osv, fick gå hem tidigare haha amazing! För skulle på mötet, det va det roligaste möterna av alla jag varit på iaf :) Allt gick helt okeej ändå. Förutom att dom sa att mina ögonbryn måste växa ut (har nästan inga) Men sen träffa jag Fanny och vi ba omg utgång.. HAHAHAHA skoja vi gick till LIDL!! men sen träffa vi Oliver, Rafael, Arina, Wilma, Alex Edom & Frida! bbeeebbeess! hahaha vi grilla gick sådär va? Det blåste för mkt så det sluta med att allt blev damp hahaha, hahaha har typ skrattat i 5 timmar irad :( Men det va as stökigt efter vi gick man måste faktist tänka på miljön hahaa fiskmåsarna hade feezzt :PpppPPpP Jaja, sen gick vi runt och så, sen gick vi till stacken.. eller? haha vi va ute utanför och så. Och jag la mig i mitt eget spott mys :) Hahhaha rafael ahahahah asso seriöst fan va damp jag sitter och typ bajsar ååå.. Men sen gick jag hem men Rafael gjorde så jag inte kunde av bussen så va tvungen att gå ty 9498394902 mil :( Haha men imorgon så ska jag träffa Fanny sen så ska vi på Cirkus med Wilma, Axel, Rafael & Ollliiii! Om jag ens kommer in för har jag ens någon biljett? haha nej?
Men aja denna dagen va mys hejdo :)
(Har försökt att lägga upp bilder i 20 min nu men det går inte, tog denna från Fannnys blogg istället)


hatar rubriker soooo mycket

Hejsan bloggen , sitter på hållplatsen själv haha ska hem tvätta bort mitt smink och gå till modellmötet, komma träffa Fanny o så där! Sen ska jag hem efte det och sen ska jag möta Fanny så ska vi grilla med massa orkar inte säga deras namn haha. Men åå bussen kommer om 10 min hatar det!

HAHAHAHA grattis gubben :)


Svar

För min mamma läser min blogg. Och det är jobbigt måste tänka vad jag kan skriva o så ;)


Hej..

..Kom precis hem sitter och äter Pringels :PppPPP
Va ute med Herman & Linnea först stacken en liten stund det söööög! Sen gick vi till Olskorken vi trodde det skulle va tomt eller nåt men det va skit mkt folk där. Men vi va där en stund fanns inte så mkt att göraa. Men så nu är jag hemma och ska duscha och fixa lite saker.. Haha hatar mitt liv för en saak seriöst :((((

Bajs

Tjo
Sitter hos Linnea väntar på att hon ska äta o så, sen ska vi gå till lejonet o björnen hhahahaha asso haha as god glass där ju! Och idag va jag bara i skolan varmt idag ju jättesköönt. Och idag ska min mamma på raglady sak så hon kanske får med sig nåt hem :)

För ful för att visas haha


Peedddooo

Hej!

Fick håltimma blev as glaad! Så jag och Narin, Diana och Linnea gick hem till Linnea och åt och nu är vi på lidl för Diana ska köpa nåt. HAHAHAHA det kom fram en pedofil typ och ba: ni fyra är jävligt snygga
Hahahahah så bara gick han, han va typ kort och tjock med glasögon.


Outfit

Shorts - replay
Oversize tröja - Jc
Skor- Palladium


Svar

Svar: haha självklart tar jag med en förälder! Jag har gått på sånna möten tidigare gjorde det förra veckan ju haha. Och nej dom luras inte för dom argenturen är IMG och den argenturen är seriös :) Jag kommer inte bli mördad eller nåt :D


Svar på 2 kommentarer

Svar: Haha åherre haha nej verkligen inte! Han är min kompis och kommer aldrig bli min pojvän :P
Svar: Haha Alma :) vad betyder str? Storlek? Haha jag brukar förkorta det stl :P Men storleken är S, den är köpt i new york och vet inte riktigt priset!

19.17

Tjennnaaaa
Är hemma nu, träffa Love och Linnea vi satt på Loves ballkong och så. Sen skulle vi åka till Rosendal osv men det gick inte så vi åkte till kålltorp och gunga på en sån sak vet inte va det heter haha. Sen tog jag bussen hem så mötte jag min familj och mormor och morfar så åt vi på en resturang är skit mätt. Iallfall vädret idag är helt amazing skitvarmt hade på mig shorts och linne och va ändå jättevarm ! :) vet inte men kan man ha shorts imon också? Det kommer ju va kallt på morgonen för imon är det skoolaa! Bajs men jag ska blogga snart igen har fått lite frågor. Hejdå så länge ;D

Ingen får mobba mina ben..


Smoothie

Sitter på Loves ballkong och dricker smoothie!!!


Ska ut och träffa Linnea och love nu, omg det är skit varmt har shorts på mig!


1 maj

Hej!

Vakna för någon timma sen gjorde en stor frukost och åt haha :) ska kanske gå ut och sola lite? Skit bra väder! Sen så fyller min mormor år haha så vi ska ut och äta. Sen ikväll så ska jag va med Linnea. Min bloggning suuger haha :(


RSS 2.0